Ρομποτική

Ακαδημία Ρομποτικής στο Ηράκλειο Κρήτης

Η Ακαδημία Ρομποτικής σας παρέχει:

  • 6ες πρόγραμμα σπουδών
  • Εκατοντάδες διαφορετικά μοντέλα robots για κατασκευή και προγραμματισμό
  • Εκατοντάδες μοναδικές δραστηριότητες
  • Πιστοποιημένους εκπαιδευτές από τη Lego Education
  • Προετοιμασία για διεθνείς διαγωνισμούς ρομποτικής
  • Βεβαίωση σπουδών μετά την ολοκλήρωση του κάθε έτους μαθημάτων

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και κερδίστε κουπόνι με ΕΚΠΤΩΣΗ 50€!

Συμπληρώστε τη φόρμα

Eκπαιδευτική Ρομποτική

Η Ρομποτική σήμερα θεωρείται ως το τέταρτο R της μάθησης «Reading, wRriting aRithmatic and Robotics», που οι σύγχρονοι μαθητές πρέπει να κατακτήσουν για να επιτύχουν σε έναν κόσμο βασισμένο στην τεχνολογία και άκρως ανταγωνιστικό. Η Ρομποτική ενσωματώνει όλα τα πεδία του STEM (Science, Technology Engineering, Mathematics). Οι εκπαιδευτικές δράσεις Ρομποτικής με τον διεπιστημονικό χαρακτήρα που έχουν, δίνουν τη δυνατότητα στα παιδιά να προσεγγίσουν βιωματικά περιοχές, όπως μηχανική, ηλεκτρονική, αυτόματο έλεγχο, επιστήμες των υπολογιστών, της τεχνολογίας, των μαθηματικών, της φυσικής, αλλά και της αρχιτεκτονικής (STEAM).

 

LEGO® Education SPIKE™ Prime

LEGO® Education SPIKE™ Prime. Το νέο μέλος στην οικογένεια της LEGO Education είναι έτοιμο να εισάγει τους μαθητές ηλικίας 10+ στο STEAM και τον προγραμματισμό μέσα από διασκεδαστικά ρομπότ και έξυπνες συσκευές. Το SPIKE Prime ενισχύει την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των μαθητών καθώς και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων, ενώ διασκεδάζουν μαθαίνοντας μέσα απ’ το παιχνίδι.
Το SPIKE Prime συνδυάζει LEGO Bricks, ένα ισχυρό προγραμματιζόμενο Hub πολλαπλών θυρών, γλώσσα προγραμματισμού που βασίζεται στο Scratch και μαθήματα STEAM που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση καθώς και τα επίπεδα κριτικής σκέψης των μαθητών. Μαθήματα που μπορούν να ολοκληρωθούν μέσα σε 90 λεπτά συνδυάζοντας κατασκευή και προγραμματισμό που διευκολύνουν την εισαγωγή των μαθητών στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων και την επίλυση προβλημάτων με εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο.

LEGO®Education MINDSTORMS® EV3

Αυτό το σετ είναι ειδικά διαμορφωμένο και περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να εισάγετε τη διδασκαλία του STEM και της πληροφορικής στην τάξη σας χρησιμοποιώντας τα LEGO Mindstorms. Προσφέρει πλήρη υποστήριξη για τον εκπαιδευτικό παρέχοντας εκπαιδευτικό υλικό, προγράμματα σπουδών καθώς και ένα πλήρες πρόγραμμα e-learning εκμάθησης. Ταυτόχρονα επιτρέπει στους μαθητές να χτίσουν, προγραμματίσουν και να δοκιμάσουν τις δικές τους λύσεις σε πραγματικά προβλήματα της ρομποτικής τεχνολογίας.
Οι σπουδαστές σχεδιάζουν και κατασκευάζουν προγραμματιζόμενα ρομπότ χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας κινητήρες, αισθητήρες, γρανάζια, τροχούς, άξονες και άλλα δομικά υλικά. Μέσω της εκπαιδευτικής ρομποτικής, οι μαθητές θα αποκτήσουν καλύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η τεχνολογία λειτουργεί σε εφαρμογές πραγματικού κόσμου.

LEGO® Education WeDo 2.0

Tο σετ WeDo 2.0 βασίζεται στα πιο σύγχρονα επιστημονικά πρότυπα και δημιουργήθηκε με σκοπό να ενισχύσει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και την περιέργεια των μαθητών, καθώς και για την ανάπτυξη της υπολογιστικής σκέψης και την εισαγωγή στο STEAM μέσα από διαδραστικά και ευφάνταστα project. Το πρόγραμμα σπουδών δομείται από μαθήματα με θέματα βασισμένα στη φυσική, τις επιστήμες της γης και του διαστήματος, της μηχανικής και πολλών άλλων. To WeDo 2.0 lego είναι ιδανικό για συμμετοχή σε διαγωνισμούς Jr.FLL και WRO

Εκπαιδευτικά Οφέλη του WeDo 2.0 lego

  1. Διερεύνηση, σχεδιασμός και κατασκευή λύσεων
  2. Εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων προγραμματισμού
  3. Ενίσχυση συνεργασίας και παρουσίαση των δεξιοτήτων
  4. Ανάπτυξη κριτικής σκέψης και επίλυση προβλημάτων

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και κερδίστε κουπόνι με ΕΚΠΤΩΣΗ 50€!

Συμπληρώστε τη φόρμα

Gallery

Xanthakis Foreign Languages Heraklion Crete
Social Rating
5.0
Based on 58 reviews
Google Rating
5.0
Based on 9 reviews
Google Rating
5.0
Based on 3 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 46 reviews
Δρακοντοπούλου 17
Εθν. Αντιστάσεως 142 & Ισιδώρου 15
Φόρμα Εγγραφής