Lower Fast Track

Lower Fast Track
Lower Fast Track

Lower Fast Track – Κερδίστε χρόνο!

Τα σημερινά παιδιά είναι εξαιρετικά πιεσμένα από χρόνο έχοντας να αντιμετωπίσουν μεγάλο φόρτο μαθημάτων, εργασιών και εξετάσεων. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σημαντικά πιο εύκολη για τους άριστους μαθητές μας της D Class βοηθώντας τους να κερδίσουν χρόνο βασισμένοι στην καλή τους απόδοση! Το Lower Fast Track είναι ένα τμήμα επίλεκτων μαθητών που οδηγεί γρήγορα και σίγουρα στην απόκτηση του Β2!

Learning Plan

 • Με γνώμονά μας την επιτυχία |

  Στα τμήματα Lower γνώμονας είναι πάντα η επιτυχία στις εξετάσεις. Μια επίλεκτη ομάδα έμπειρων καθηγητών δουλεύει μεθοδικά με το παιδί και καλύπτει κάθε ανάγκη ώστε να φτάσουμε στο ανώτατο επίπεδο της γλώσσας.

  Κάθε κομμάτι των εξετάσεων δουλεύεται συστηματικά, χτίζοντας την εμπιστοσύνη του μαθητή στις ικανότητές του. Eπίσης, οι υποψήφιοι και για τα δυο διπλώματα αποκτούν φοβερή εξοικείωση με το τεστ μέσω simulation tests που γίνονται σε τακτική βάση.

  Πως λειτουργεί το Lower Fast Track; Για κάποιους άριστους μαθητές που τελειώνουν την D Class τον Μάιο, υπάρχει η επιλογή να ξεκινήσουν το Fast Track τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς. Ξεκινώντας τον Ιούλιο θα μπουν αμέσως σε βιβλία επιπέδου Lower με σκοπό να δώσουν τις εξετάσεις τον Μάιο της επόμενης χρονιάς. Ας το δούμε λίγο πρακτικά:

  Ένα παιδί που θα τέλειωνε την D Class τον Μάιο του 2021, θα έκανε την E Class από τον Σεπτέμβριο του 2021 ως τον Μάιο του 2022 και μετά θα ακολουθούσε την Lower Class παίρνοντας το πτυχίο είτε τον Δεκέμβριο του 2022 (αν ακολουθούσε κάποιο καλοκαιρινό τμήμα), είτε τον Μάιο του 2023 (χωρίς καλοκαιρινό τμήμα). Ακολουθώντας όμως το Fast Track θα έπαιρνε το πτυχίο του τον Δεκέμβριο του 2021! Με αυτό τον τρόπο κερδίζει πάρα πολύ και σε χρόνο, και σε δίδακτρα μια και η τιμή είναι πάρα πολύ χαμηλότερη σε σχέση με τα δίδακτρα δύο τάξεων.

  Είναι ένα πρόγραμμα δοκιμασμένο, που εφαρμόζουμε αρκετά χρόνια, με απόλυτη επιτυχία!

Τα σχολεία μας

Λασκαράτου 20,  Μεσαμπελιές
Εθνικής Αντιστάσεως 142 & Ισιδώρου 15
Δημοκρατίας 59B
Xanthakis Foreign Languages Heraklion Crete
Social Rating
5.0
Based on 58 reviews
Google Rating
5.0
Based on 9 reviews
Google Rating
5.0
Based on 3 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 46 reviews
Δρακοντοπούλου 17
Εθν. Αντιστάσεως 142 & Ισιδώρου 15
Φόρμα Εγγραφής