Τμήματα Αγγλικών Juniors

Τμήματα Αγγλικών Juniors
Τμήματα Αγγλικών Juniors

Αγγλικά Juniors στο Ηράκλειο

Το πιο σημαντικό τμήμα!

Τα Αγγλικά Juniors είναι για μας τα πιο σημαντικά τμήματα. Ένα παιδί που έρχεται με χαρά και όρεξη στο μάθημα, είναι ένα παιδί που θα ξεκινήσει και θα συνεχίσει σωστά! Αυτό λοιπόν είναι ο πρώτος μας στόχος. Το παιδί να νιώθει ευχάριστα, χωρίς πίεση, να μαθαίνει απρόσκοπτα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας το πιο πλούσιο διαδραστικό υλικό σε ένα μάθημα γεμάτο εικόνα και ήχο! Αγαπάμε τα μικρά μας και θέλουμε το καλύτερο για αυτά!

Εάν το παιδί θα πάει Β’ τάξη στο σχολείο, τότε ακολουθεί το Junior A και την επόμενη ακαδημαική χρονιά κάνει το Junior B. Σε περίπτωση που θα πάει στην Γ’ τάξη του σχολείου, τότε μπορεί είτε να κάνει και τα δυο Juniors σε μια χρονιά (Junior AB one year) που συνιστάται για άριστους μαθητές, είτε να ακολουθήσει χωριστά τις δυο τάξεις για περισσότερη εμπέδωση της ύλης.

Το πρόγραμμα Junior A αποτελείται από ένα δίωρο μάθημα και ένα μονόωρο, είναι δηλαδή τρεις ώρες την εβδομάδα και το παιδί έρχεται δυο φορές στο φροντιστήριο. Το Junior AB One year είναι τέσσερις διδακτικές ώρες που μοιράζονται σε δυο δίωρα, δυο φορές την εβδομάδα.

Better Together – Homework Free Learning

Αλλάζουμε τα δεδομένα στον τρόπο εκμάθησης και διδασκαλίας. Βάζουμε τέλος στο άγχος της εργασίας για το σπίτι. Το παιδί φεύγει από εμάς διαβασμένο και πλέον μπορείτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί του, χωρίς να σκέφτεστε τις υποχρεώσεις του σχολείου.

More

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά σας ότι πιο σύγχρονο γι’ αυτό δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε καινοτόμες ιδέες!

ELT EXCELLENCE AWARDS WINNERS

Τα σχολεία μας και το πρόγραμμα Lego Stories βραβεύονται με
ELT Excellence Award για το 2022!

More

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά σας ότι πιο σύγχρονο γι’ αυτό δεν σταματάμε ποτέ να ψάχνουμε καινοτόμες ιδέες!

Τα σχολεία μας

Λασκαράτου 20,  Μεσαμπελιές
Εθνικής Αντιστάσεως 142 & Ισιδώρου 15
Δημοκρατίας 59B
Xanthakis Foreign Languages Heraklion Crete
Social Rating
5.0
Based on 58 reviews
Google Rating
5.0
Based on 9 reviews
Google Rating
5.0
Based on 3 reviews
Facebook Rating
5.0
Based on 46 reviews
Δρακοντοπούλου 17
Εθν. Αντιστάσεως 142 & Ισιδώρου 15
Φόρμα Εγγραφής